Jaké přípravky, aby se vlasy neničily častým žehlením

1 příspěvek / 0 new
Poslední
nikisek06
Offline
Na fóru od: 03.01.2009
Jaké přípravky, aby se vlasy neničily častým žehlením

Každy den si žehlím vlasy,jaký by jsem si měla koupit přípravek (šampon,balzám,..)aby se mi ty vlasy tak neničily?

Lupen
Offline
Na fóru od: 07.01.2009

Tak tohle bych taky ráda věděla to samí trápí i mě :cry: :idea:

gabika
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

pri zehleni treba pouzivat pripravky na vlasy pred zehlenim a po zehleni a vlasy nieje dobre zehlit na vysokom stupni a raz za tyzden si dat masku na vlasy tie pripravky by boli najlepsie od nejakeho kadnika alebo kadernickeho obchodu ;)

nikisek06
Offline
Na fóru od: 03.01.2009

Aha,no musím si něco koupit,asi se zeptám teda u té kadeřnice,dívala jsem se v drogerii a v supermarketech a tam sem nic nenašla.

Anonym

Já si teda vlasy taky žehlím dost často a používám jako ochranu před žehlením přípravek od L`orealu. Je to vtírací krém v růžovém obalu, stojí kolem 100. Myslíte, že by mohl stačit. Nebo mi někdo poradíte něco lepšího? Děkuji E

Anonym

ahojky holky, vlasy si take zehlim a jsem spokojena s pripravkem od Welly. Je to spray...stoji okolo 350 kc a je v dostani pouze v kadernickych salonech. Peta

matildik1
Offline
Na fóru od: 24.01.2009

ahojte dievcata ja som si zehlila vlasy kazdi den a velmi sa mi poskodili vyskusala som vsetky pripravky a nic mi nepomohlo vlasy sa mi zosusili a rozdvojili konceky tak som sa nakoniec poradila u mojho talianskeho kadernika ...a viete co mi poradil...ostrihat!!! :cry: no uz ubehol rok zo zehlenim som prestala vlasy mi o nieco podrastli ale su jemne nie suche a hlavne zdrave a leskle...ja vam dam len jednu radu nezehlite...matilde

Majdullka
Offline
Na fóru od: 28.02.2009

já mám takovou tu růžovou lahvičku od Lorealu a jsem spokojená..je pravda že mi kadeřnice říkal, že mám kvalitní vlasy a tak jsem ani nezažila rztřepený konečky...a to si vlasy žehlim každý den....chce to prostě kvalitní balzám a občas zastřihnout konečky..a co nejmíň sušit fénem...když už ty vlásky trápim žehlením tak aspon nefénuju...

janina.yaya
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

zehlicka je moc nenici,horsi je fen

markisz
Offline
Na fóru od: 14.03.2009

já si žehlím vlasy skoro každý den, ale zatím se mi nijak vzlášť nenič :mrgreen:
í

Lyduška
Obrázek uživatele Lyduška
Offline
Na fóru od: 02.04.2009

Elise:Já jsem si nedávno koupita tu lahvičku od loreal taky, ale vůbec mi nepohohla.Vlasy se mi stále vlní a to tvrdí i moíje kámoška, která má to samé. :cry:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.já si teda vlasy žehlím jen občas ale používasm po umytí vlasů regenarační kůru od LYbaru je ve spreji a už se nesplachuje.nebo mám od L´oréalu takový krém HOT glatt´. ten vetřu do vlasů a je to!jinak určo kadernice by ti poradila! na trhu je hodně přípravků!a nebo si kup žehličku s keraickými destiškami a od reminktonu žehlicku ketrá už v sobě obsahuje kondicioner který se zahřátím vypouwtí do vlasů!ale je dražší ;) ;)

jmarge
Offline
Na fóru od: 12.05.2009

žehlička??každému vlasu ublíží jinak,,nějakému rychleji a nějakému pomaleji,,,ale na 100%ublíží,,,přípravky pod žehličku jsou fajn,ale svím způsobem také na nic,,nakonec vlásky zkončí u kadeříka :) ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Myslím že šetrné žehlení je v poho a ruzné ted přípravky jsou fakt dobré.-Spreje před žehlenim a tak..ale je jasný že nic se nemá přehánet ale to je se vším ne..?! :D

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Velmi to záleží na tom jaká je kvalita vlasů. Pokud jsou poničené, chemicky upravované atd.. a používá se žehlička..je třeba zvláštní péče. Ale pokud nejsou oslabeny, stačí jakýkoliv přípravek, který je určený na žehlení vlasů ..a že je jich spousta - stačí jen natrefit na ten, který vyhovuje našim vlasům :))

nickie
Offline
Na fóru od: 31.10.2008

Souhlas, taky používám Loreal. No myslím si, že i když to na vlasech není vidět tak se žehlením bez nějakého ochranného přípravku určitě ničí, tak to si radši koupím jednou za půl roku lahvičku za 100 než za 5 let paruku

proof.p
Offline
Na fóru od: 13.06.2009

gabika wrote:pri zehleni treba pouzivat pripravky na vlasy pred zehlenim a po zehleni a vlasy nieje dobre zehlit na vysokom stupni a raz za tyzden si dat masku na vlasy tie pripravky by boli najlepsie od nejakeho kadnika alebo kadernickeho obchodu ;)
a na jakou teplotu si vlasy zehlis??nevim jak zvolit tu nejlepsi.diky

proof.p
Offline
Na fóru od: 13.06.2009

Lyduška wrote:Elise:Já jsem si nedávno koupita tu lahvičku od loreal taky, ale vůbec mi nepohohla.Vlasy se mi stále vlní a to tvrdí i moíje kámoška, která má to samé. :cry:
ja mam ten loreal taky a zda se mi ze je na nic.

kristyna.86
Offline
Na fóru od: 18.06.2009

Ahoj pokud chcete, aby se vám vlasy od žehličky tolik neničily, je dobré používat vlasovou kosmetiku pod žehličku. Výborné je například uhlazující mléko od Loreálu cena cca 109 Kč, nebo sprej pod žehličku od got2b, výborná věc cena cca 129 Kč.

Anonym

ahoj holky, já sem KADEŘNICE takže vám to trochu objasim - proti žehličce nic nemam vlasy vám nijak zvlášť nenaruší pokud je vlas v dobrém stavu (což znamená že si neustále neodbarvujete vlasy, nebo ste si právě nenechali udělat trvalou) Přípravky před žehlením jsou vhodné, ale neni to zaš až taková nutnost pokud se o své vlasy staraté po umití regenerátorem. Vlasy v pohodě zvládnou krátkodobou vysokou teplotu, takže s 200 na žehličce si nemusíte dělat těžkou hlavu. pokud máte vlasy jemné tak vám stačí v pohodě i menší teplota okolo 160-180 stupnů nanejvíš.
A nezblbněte z reklamy že jenom zdravé vlasy jsou krásné vlasy ono totiž vůbec nezničené vlasy jsou těžko tvárné, a pak budete vypadat jako šedý myši a vůbec né šmrncovně

Mimiska
Obrázek uživatele Mimiska
Offline
Na fóru od: 15.04.2009

janina.yaya wrote:zehlicka je moc nenici,horsi je fen
Pozor, to není pravda.. Záleží jaké přípravky na co používáš

Mimiska
Obrázek uživatele Mimiska
Offline
Na fóru od: 15.04.2009

kristyna.86 wrote:Ahoj pokud chcete, aby se vám vlasy od žehličky tolik neničily, je dobré používat vlasovou kosmetiku pod žehličku. Výborné je například uhlazující mléko od Loreálu cena cca 109 Kč, nebo sprej pod žehličku od got2b, výborná věc cena cca 129 Kč.
souhlasím, už to používám 2roky a jsem spokojená. Nelámou se mi lasy a vlasy mi vydrží do dalšího mytí

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. tak to si mylsím že žehlička vlasy ničí trochu více než fén. valsy by se Správně měly fenovat vlhké nebo skoro suché a udělat jim jenom tvar. a ne je fenovat když z noch jeste teče voda :lol: a nesmíš vlasy fénovat proti směru. jian kse více poškozují .
A když se používaji správné přípravky tak se ničení zpomalí a je to vpOJHO! :D

kristyna.86
Offline
Na fóru od: 18.06.2009

Jj správné přípravky vlasů jsou nutné, pokud nechcete mít vlasy hned zničené. To, že se více ničí vlasy, když se foukají fénem proti směru jsem nevěděla, díky za radu. Hned je člověk o něco chytřejší ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TEd jsem nedavno četla ,když se koupí kvalitní žehlička s uzkými destičkami vlasy neničí.není to jako před pár lety.žehličky nebyly tak kvalitní jako dnes.MUsí tam být ale displej aby jste mohly korigovat tepolotu.Nizkou teplotu si date když máte poničené vlasy a když jsou zdravé mužete vyžší a i tech 200! tka že už se nemusite bát že si je ničíte ale vždy pužít příptravky před žehlením!

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

Jo, teď jsou žehličky o hodně kvalitnější než dřív, ale přípravek před žehlením to je základ :)

gattka
Obrázek uživatele gattka
Offline
Na fóru od: 23.08.2009

Ahojte... a já četla že ted jsou strašně kvalitní a strašně drahé :lol: žehličky které ti ve vlasech nechávají vlhkost. Což znmená že jak žehlíte vlasy tak jak se vám dýmí z vlasů tak to se vypařuje vlhkost z vlasů. No a ted jsou takové žehličky které ti je tam v tom vlasů nechává a neničí je! a nemusíš používat nějaké ty přípravky na vlasy. 8-)

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

Hmm, tak ty můžou být opravdu dobré, až na to že drahé no :lol:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

PRDLINA:jj ty fakt dobré jsou dražší okol 1500-2500 ale jsou bezva.také tiše závidím :oops: :P

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

daaro - a co ta žehlička na mokré vlasy, jak sis koupila? Jaké máš zkušenosti?

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

no tka normalní no..vysuší to docela i rychle a že bych měla spálené vlasy to jako vůbec! tka že suuper. ale tato žehlička je jen do 180 stupnů ale myslím, že to povystačíí! než 200 a víc..je v phoodě mám z ní radost!a to si moc na vlasy nedávam tu ochran.. jsem lajdáák..vlasy v poho a to mam melííry! :D