Máte zkušenosti s plastikou?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
sirenia
Offline
Na fóru od: 28.04.2009
Máte zkušenosti s plastikou?

Máte někdo nějaké zkušenosti? Uvažujete o tom?

Patto
Offline
Na fóru od: 08.06.2009

Ahoj..Uvažuji o tom ale mám docela i strach.Chtěl bych operaci břicha vážil sem 120kg a ted mám 59kg rychle sem zhubnul a tak mi vysí kuže na přichu jako když to mají ženy po porodu ale docela mi to vadí a není to hezky :oops:

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahojky, žádné zkušenosti s plastikou nemám..ne, že bych byla tak dokonalá:)) Ale strach třeba z nastávajích kompikací po nějákém zákroku je silnější!!

MarketasekBarketasek
Offline
Na fóru od: 17.06.2009

ja teda ne a ani bych do toho nesla :x

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj,přesně asi bych taky nešla..Ikdyž mě lakala plastika prsou ,protože fakt žádný nemám :( ale ty komplikace po tom všem co bylo i v TV..to za to nestojí..a ješte umřít třeba! každá 2há modelka je plastická a je to děsný.MAjí velká prsa a pak vypadají jako tyčky ještě víc ne? ;)

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

Já taky nemám žádnou zkušenost s plastikou. A ani o žádné neuvažuju. A je pravda,že všichni slavní mají nějakou tu plastiku dávno za sebou, asi už ani pořádné neví co s penězi :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Prdlina.jj.přesně tak .nevi kam s prachama..dokud jsem mlada jako že jo..snad ..tak sem v pohode .a navíc bych na to neměla =))

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

pokud máš peníze na dobrého plastického chirurga, není dnes nic problém. čím je ale člověk starší, tím se mu každá rána hůř hojí, takže proti přírodě jsme v tomto ohledu bezmocní a ani sebelepší chirurg nezaručí skvělý výsledek. mám 3 plastiky nosu, kvůli rozštěpu, začala jsem s nimi ve 30 a bylo mi řečeno, že už jsem na tyto zákroky stará. po 3 zásazích už paní doktorka odmítla dál cokoliv spravovat, v rámci možností mám nos v pořádku, dnes je mi 40 a mohla bych se nehojit a rozpadnout jako Jackson. a to fakt nechci. takže vše důkladně zkonzultovat a pak se rozhodnout. protože v tomto případě taky platí čím dřív tím líp